"Rom Thomsens" hjemmeside


Hvad med at arrangere en "Rom - Smagning" !!!!

Hvad er en rom - smagning?

Det er et festligt arrangement hvor jeg kommer og fortæller om hvordan man laver rom og hvordan man bedst drikker den.

Jeg viser billeder via en projektor, som man få billeder på hele processen. Samtidig viser jeg billeder fra de enkelte romfabrikker, så man få et indblik i hvordan den enkelte rom adskiller sig fra de andre.

Normalt består en smagning af 8 rom a 2 cl og varer ca 3½ - 4 timer alt efter hvor mange spørgsmål og snak der er. Man skal ikke regne med at køre hjem i egen bil efter smagningen.

Hvad skal der til?

 • - Først og fremmest et lokale til 35 - 67 personer, helst med adgang til en digital projektor. (sådan en der kan sende billeder fra en PC til et lærred)
   
 • - En gruppe mennesker helst 33 eller 67 for så bliver det billigst. Der er nemlig rom nok til ca. 33 personer i en flaske og på den måde går der ikke noget "til spilde". Man kan da også godt være 25 og så bortaktionere sjatterne, eller trække lod om dem.
   
 • - Hvad gør andre? Mange laver arrangementet med kolleger på sin arbejdsplads. Så laver man det i direkte forlængelse af arbejdet. Det kan være en vilkårlig hverdag, men folk har ofte meget at gøre fredag, så den dag frarådes. Hvis man laver det lige efter arbejde, er det rigtigt godt (nødvendigt) at indlægge en lille spisepause midt i. Her kan en sandwichbolle eller anden lettere mad, suge lidt fugt og stille en lille sult. Pas bare på ikke at servere for stærk mad, da det ødelægger smagssansen.
   
 • Gode smagsglas. Det er vigtigt at bruge nogle glas der fremhæver en god romsmag. Jeg glas til 130 personer som jeg gerne tager med..
   
 • Et godt udvalg af årgangsrom. Det vil sige at det normalt er "brun rom" der har lagret fra 5 år og opefter der smages på. De smages i prøver a 2 cl stykket og normalt har jeg 8 stk på programmet.
  Prisen for smagningen afhænger af hvilke rom man ønsker at smage. Jeg kan skaffe dem med leverandør rabat, mindst 10%. Det betyder også at det er muligt at købe rom til disse rabatpriser på selv smagningen.
  Jeg kan selvfølgelig godt anbefale 8 gode rom som passer til en første smagning og igen 8 rom til dem der allerede har haft den første smagning.
   
 • En god opreklamering af arrangementet. Her kan jeg tilbyde at lave en folder som i selv kan få fotokopieret. Det er normal en foldet A4.
  Her er link til den jeg har brugt på det sidste. Den tilpasse selvfølgeligt med de rom I har valgt.

  Folder til romsmagning (er i pdf format)

   

Hvad koster det?

 • Priseksempler: Den rom der er med i folder til romsmagning (se ovenfor) koster  2.728 kr incl rabat for 33 personer. Det giver 82,00 kr. pr næse.  (der tages forbehold for prisstigninger). Her til kommer mit honorar og evt transport hvis det udenfor København.
   

Mit foredragshonorar afhænger af tid og sted, så send mig en mail og jeg giver et tilbud.


Hvad gør jeg nu?

Find en dato og send en mail til mig på it@it.dk eller ring aften 32 53 66 48, eller mobil 51 92 66 48. Så ringer eller skriver jeg tilbage så vi kan lave en aftale.